PORTFOLIO

Emballagedesign

// Netto

Nye produktlanceringer eller redesign af eksisterende emballager - jeg kan hjælpe med begge dele. Et distinkt design styrker jeres brand
og øger omsætningen, når netop jeres produkter bliver valgt til i de ganske få sekunder købsbeslutningsprocessen varer.


Her er et mindre udpluk af en stor serie af personlige plejeprodukter designet til Netto. Du finder produkterne i et stort udvalg på hylderne netop nu.

Kogebøger
& brochurer

// Odense Marcipan

Kogebøger og brochurer med masser af lækre fotos der oser af inspiration, foodstyling og godt gedigent håndværk fra det søde køkken i Odense.


I mere end et årti har jeg haft fornøjelsen af at samarbejde med det dygtige team hos Odense Marcipan, og det er blevet til mange (rigtig mange!) mundvandsfremkaldende tryksager. Jeg varetager hele processen fra layout til færdig tryksag.


Detail

// MENY

Gennem mange år har jeg arbejdet med detail i alle afskygninger, og jeg elsker det! Jeg kan li' at lave meningsfulde, kreative løsninger, der når ud til mange. Jeg holder mig konstant opdateret indenfor forbrugeradfærd, trends og nudging. Det er vigtigt i forhold til de designløsninger, vi omgiver os med i hverdagen.


Her er et eksempel på et økologiindstik til MENY. I min tid på bureau har jeg lavet mange løsninger til MENY fra POS til SoMe og såmænd også de tilbudsaviser, der hver uge lander i din postkasse.

Illustrationer

// STOF 2000

Farverige illustrationer der kan repeteres i det uendelige. Da STOF 2000 skulle have designet nye økologiske bomuldstekstiler, var jeg heldig at få opgaven med disse børnevenlige designs. Konfetti, kirsebær og masser af kolorit.


Mønsterdesign er også meget anvendeligt som baggrund på emballager og til gavepapir og tapeter.